Er familiens sommerferiedrømme truet? Køb en flexbolig som sommerhus

I stedet for at tage på ferie i udlandet vælger rigtig mange familier hvert år at tage i sommerhus i Danmark for at nyde de hyggelige familiestunder i nogle andre rammer end derhjemme. Interessen for sommerhuse har været stødt stigende de senere år og i år er heller ingen undtagelse.

Faktisk er der i forbindelse med Coronakrisen og nedlukningen af Danmark kommet flere sommerhuskøbere til end de tidligere år. Det skyldes formentlig, at mange har haft brug for at komme lidt væk med familien, mens store dele af Danmark har været lukket ned, og mange har været hjemsendt fra arbejdet. Samtidig kan det stigende antal sommerhuskøbere også skyldes, at mange familiers udenlandsrejser er truet på grund af Covid-19, hvilket har fået mange til i stedet at købe sommerhus. Dermed kan hele familien stadig holde ferie sammen, selvom det måske ikke bliver til en rejse sydpå i år.

Er du en af de mange, der er på jagt efter et sommerhus i år, skal du dog være hurtig. Der er nemlig stor efterspørgsel på sommerhuse i år og salget af sommerhuse har været en del højere end normalt. Særligt de billige sommerhuse, der ligger til under en million kroner er meget populære hos danskerne. Samtidig er udbuddet af sommerhuse til salg faldet markant, hvilket kan gøre det svært at finde et sommerhus til at holde familiens sommerferie i dette år.

Flexboliger er blevet mere populære

Hvis du er på udkig efter et sommerhus, kan det derfor også være en god idé i stedet at kigge efter en flexbolig. Flexboliger er efterhånden blevet et meget populært alternativ til sommerhuse, og ligesom ved sommerhusene er der i år også sket en stor stigning i salget af flexboliger.

En flexbolig er et hus, der er registreret som en helårsbolig, og hvor der ikke er nogen bopælspligt. Flexbolig-tilladelsen følger huset og ikke ejeren. Det betyder derfor, at du kan bruge boligen så lidt eller meget du ønsker, hvilket gør den ideel til brug som sommerhus eller som bolig nummer 2.

En flexbolig giver dermed dig og din familie mulighed for at tilbringe sommerferien i et alternativt sommerhus, som ligger tæt på sommerhusområderne eller ude på landet, og som samtidig ofte er lidt billigere end almindelige sommerhuse.

flexbolig

Få sommerhusdrømmene opfyldt med en flexbolig

Ønsker du at købe et sommerhus, men har du ikke mulighed for at købe et, fordi de få sommerhuse, der er i udbud er for dyre og overstiger dit budget, er en flexbolig altså et godt og billigt alternativ. Med en flexbolig kan dig og din familie kan tilbringe ferien i ro og fred et sted, hvor der er højt til himlen, masser af frisk luft, og hvor der er plads til at børnene kan lege frit omkring.

En flexbolig er dermed et godt alternativ til sommerhuset, og kan være med til at give nogle luftforandringer – særligt hvis I bor inde i byen. Samtidig kan en flexbolig også redde hele familiens sommerferie, hvis det ikke er muligt for jer at finde et sommerhus, der passer til jeres budget.

Er du udkig efter et sommerhus eller en flexbolig, og ønsker at se, hvilke muligheder der er for at købe et fritidshus i Randers-området eller på Norddjurs, er det en god idé at kontakte denne ejendomsmægler i Assentoft. Denne ejendomsmægler kan hjælpe dig med at finde en flexbolig til en god pris i, som passer til dig og din familie, og som lever op til jeres sommerhusdrømme.