Om SundtFamilieliv.dk

Velkommen til sundheds- og familiemagasinet Sundtfamilieliv.dk

På siden kan du finde tip og tricks til, hvordan du og din familie får en sund og god hverdag sammen. Familien er vigtig, og derfor er det også vigtigt at holde sig selv og sine nærmeste sunde og raske, så man kan have glæde af hinanden i mange år.

Her på siden vil du finde artikler om, hvordan du holder din krop rask og rørig, samt hvordan du sørger for, at du lever et godt liv. Det handler om, at gøre nogle af de ting, der kan gøre dig glad, samt sørger for, at de problemer, der kan påvirke humøret negativt bliver løst hurtigst muligt.

Sundhed dækker altså over både din mentale og fysiske tilstand. Vi vil forsøge at komme hele vejen rundt på denne side, for at give dig det bedst mulige udgangspunkt for at leve et godt liv.

Bolig

Familie med bolig

Vi bruger mange af vores både vågne og sovende timer i vores hjem, og derfor er det vigtigt, at din bolig er i orden. Derfor har vi dedikeret en side til at give dig gode råd og vejledning om, hvordan du finder den rette bolig, samt hvordan du sørger for, at den bliver ved med at være et godt sted at bo.

Økonomi

Måske er økonomien ikke det, du går og bekymrer dig allermest om i hverdagen. Men hvis din økonomi er dårlig, kan det sagtens være noget der kommer til at fylde og påvirke dit humør, hvilket i værste fald kan gå ud over din familie.

Derfor forsøger vi her på siden at give tips og gode råd til, hvordan du sørger for, at du bruger dine penge fornuftigt, samt hvordan du undgår ubehagelige økonomiske overraskelser.

Selvforkælelse

Selvforkaelelse

Sundhed er ikke kun et udtryk for, hvordan dine led og muskler fungere. Det kan også være et spørgsmål om personlig velvære. Derfor er det vigtigt, at man nogle gange forkæler sig selv og sørger for at få ladet batterierne op.

Samtidig handler sundhed også om selvtillid. Hvis man er glad for sig selv og sin krop, får man mere selvtillid og har mere overskud til at rumme andre mennesker. Derfor kan du her finde en række produkter og vejledninger til, hvordan du passer godt på dig selv og dit humør.

Sund Hverdag

Da der er flere hverdage end weekender i løbet af året, er det værd at bruge lidt tid på at sørge for, at du har en god hverdag. Det handler blandt andet om at sikrer, at du har nogle sunde vaner, samt at du har tid til at være sammen med de mennesker, du holder af.

Under denne kategori vil du finde vejledninger til, hvordan du undgår at ramme ind i problemer, som kan gøre din hverdag til et slid. Samtidig giver vi tips og tricks til, hvordan du kan holde dig og din familie i gang, så I får en aktiv hverdag.

Sport og bevægelse

Aktiv familie

Under denne kategori kan du blive vejledt til, hvordan du kan holde din krop frisk og rask. Det handler både om at holde sig i gang rent fysisk, men også om hvad du gør, hvis kroppen ikke vil makke ret. Vi ved, at fysisk aktivitet også kan gavne humøret, og derfor vil vi forsøge at hjælpe dig med råd og vejledning til en mere aktiv hverdag, både alene og sammen med resten af familien.

Hvem er vi?

Magasinet Sundt Familieliv udgives af medie- og contentbureaut Reboot Media.

Reboot Media ApS
Østergade 15
8370 Hadsten
CVR: 43204785

Ønsker du at annoncere på magasinet Sundt Familieliv, er du velkommen til at kontakte redaktionen på redaktionen@sundtfamilieliv.dk