4 tips til at få den nordiske stil på badeværelset

Drømmer du også om at lave om på badeværelset? Selvom badeværelset for mange familier blot er et sted, hvor alt det praktiske sker, behøver det ikke være et kedeligt badeværelse.

Har du planer om at renovere det gamle badeværelse alligevel, kan du med få midler hurtigt pifte det gamle og hvide op med nye farver og moderne materialer, som passer til den nordiske stil. Nedenfor kan du læse vores 4 tips til dig, der ønsker den nordiske stil på badeværelset, men ikke lige ved, hvordan det skal gøres bedst.

Brug farver i rummet

Med den nordiske stil i hjemmet vil du indbyde til ro og afslapning. Det kan du bl.a. gøre ved hjælp af farvevalget på væggene. En nordisk stil holder gerne farverne afdæmpet, som eks. grå eller grøn. Du kan også sagtens have hvidt på væggene, så længe det ikke er en kridhvid en af slagsen. Farverne skal være rolige i rummet, da det er med til at signalere ro og ingen forstyrrelser. Du kan ligeledes lade dine håndklæder og andet være i samme farve som væggene, så du skaber en rød tråd i rummet.

Hvis du er i tvivl om, hvordan farverne kan se ud, kan du altid søge en masse inspiration på nettet eller opsøge en farvehandel for at finde ud af, hvilke farver, du kan lide og som passer godt til din stil.

Brug naturlige materialer

Den nordiske stil er indbegrebet af natur. Du bør derfor inkorporere mere natur i rummet, hvis du gerne vil synliggøre den nordiske stil. Har du plads, kan du evt. anskaffe dig en bænk i råt træ eller måske en taburet. Bænken eller taburetten kan både fungere som pynt, men er også praktisk til at lægge tøj eller håndklæder på.

Er badeværelset småt, kan du altid tilføje planter som en del af naturen og evt. vælge naturlige materialer til pynt. Det kan eks. være æsker eller kurve i flet eller træ. Har du mod på det, kan du vælge at have nogle af dit lidt større møbler i træ, som eks. dine skabe eller væggen.

Moderne indretning

Selvom den nordiske stil ofte er lig med natur, er der ofte også brugt meget moderne og minimalistiske møbler. Vil du gerne pifte badeværelset yderligere op, kan du derfor se på at få et mere moderne look. Dette kan du eks. gøre med et væghængt toilet, en bruseniche i naturmaterialer eller lign. Har du brug for hjælp til, hvordan du kan indrette dit nye nordiske badeværelse eller har du brug for renovering, kan Byens VVS altid hjælpe dig med den rette løsning. Uanset om du har planer om den helt store tur eller blot ønsker at udskifte armaturet.

Tænk ud af boksen

grønt badeværelseDet behøver ikke være kedeligt, og det behøver ikke være lige som mange andres badeværelser, når du gerne vil pifte rummet op. Vær ikke bange for at prøve noget nyt, nogle nye materialer eller andre typer af møbler og andet interiør. Prøv eks. med grønne fliser i badet eller træ i alle møblerne på badeværelset, så du får inkorporeret det naturlige på flere forskellige måder, selvfølgelig uden at det bliver for meget til din smag. Det er dit badeværelse og dig, der i sidste ende skal være glad for at bruge det.