Bevar gnisten i parforholdet, og gør det med gin!

Er du så heldig at have en partner, så husk at passe rigtig godt på parforholdet. Et parforhold skal passes og plejes, nøjagtig som en plante. Får en plante ikke pleje, næring og kærlighed, så dør den, og kan ikke genoplives. Det samme gælder parforholdet. Det skal også passes og plejes, og det skal det hele livet. Det er vigtigere nu en nogensinde før, for antallet af skilsmisser er alarmerende højt.

Vi kan alle i en travl hverdag synes, at der er rigeligt at se til. Børn, karriere, venner og familie, fritidsinteresser, og hvad der ellers måtte have klemt sig ind i familiens kalender. Men noget der skal være i enhver familiekalender, er pleje og pasning af parforholdet. Som forældre er I nødt til at finde tiden til at være sammen. Helt alene, uden børn, uden venner og familie og uden telefon. Kun dig og din elskede. På den måde kan I koncentrere jer om hinanden og ingen andre.

Tag din partner med til ginsmagning

Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan lave, når parforholdet skal passes og plejes. En af de mere sjove kan være ginsmagning. Udover at få ny viden fra fageksperter eller ginnørder om gin, ja, så gør du og din partner noget sammen. Typisk er der også tilknyttet en menu til sådan et arrangement, så romantikken og nærværet kan plejes 100%.

Gin Og tonic med jordbaer

Ny viden, nye traditioner

Som nævnt tidligere, er det fageksperter og ginnørder, der tager imod jer til ginsmagning, og giver jer ny viden om ginnens historie. Måske opdager I en ny favoritdrink indenfor gin, og kan begynde at lave en ny tradition. Det kan for eksempel gøres ved, at I på næste date booker et hotelværelse, tager en tur i biografen, spiser en lækker middag på en god restaurant. Når I er tilbage på hotellet, så gå i baren. Bestil et par af de drinks I syntes godt om til ginsmagningen. Skål, nyd hinandens selskab og nyd at I er sammen kun jer to. På den måde kan I sammen skabe nye traditioner i jeres forhold, og det vil derfor fortsat styrke jeres kærlighed til hinanden.

Det behøver ikke at være gin

I skal huske at passe og pleje jeres parforhold, for der er en grund til I fandt sammen engang og blev forelsket i hinanden. Den grund er der stadigvæk. Den ligger bare gemt i hverdagens mange opgaver, og I har glemt, hvor den ligger. Heldigvis kan den findes igen, og det gør I netop ved at afsætte tid til jer selv, og kun jer to.

Det behøver ikke være ginsmagning I skal til, det kan være noget helt andet. Lige så længe I husker at pleje forholdet, nærværet, kærligheden og livet sammen, lige så længe vil jeres kærlighed blomstre og bestå. Gør det til en tradition. Noget I simpelthen husker at booke ind i jeres kalender eller spontant springer ud i, når der er et lille hul. For hvis grunden til I forelskede jer i hinanden engang, den er glemt og gemt, så er det netop på denne måde I finder hinanden igen.

Kys hinanden og kys livet.